11 sikeres vizsga a gyerek csoportban

IMG_67112017. június 6-án, kedden 11 gyermek sikeresen, minden tudását beleadva szerezte meg új, színes övfokozatát. IMG_66315-en közülük most vettek részt először ilyen megmérettetésen, de mindannyian hősiesen helytálltak és megfelelően bemutatták, amit az elmúlt hónapokban megtanultak.

A ju jitsut több éve gyakorló jitsukák is mindannyian kiválóan teljesítettek, harciasan, ügyesen csinálták végig a kitűzött feladatokat.

IMG_6666Az alap ütés-rúgás kombinációk után a földharc technikák következtek, majd a ju jitsu technikák bemutatására került a sor. A vizsgát néhány erősítő-játékos feladat színezte.

Fehér öv, első narancs csíkot szerzett Czakó Borsa, Czakó Tamás, Pálóczi Kata, Vizkeleti Márton és Vizkeleti Júlia. IMG_6645Narancs övére lila csíkot kapott Horváth Marcell. Kaiser Ádám szorgalmával kiérdemelte a lila övet. Évek óta nem csak edzőtársként, de barátokként is együtt haladnak a jitsu útján Pálóczi Bence és Vető Richárd, ezen a napon lila övükre megkapták a 2. szürke csíkot. Király Anita és Babai Márton a legrégebbi tagok, mindketten példaértékű munkát végeznek az edzéseken. Tavaly Marci kapta a DOJO Övet, ma ez az öv Anitához került, mindketten szürke övfokozatot szereztek.