Öröm Ürömön a Dojo-val 2019.06.29.

A Szui Ryú Dojoban idén sem maradt el a közös szabdidős csapatépítő programunk. Edzőtársaink, Edit és Endre jóvoltából Ürömön töltöttünk el együtt egy aktív és tartalmas szombat délutánt. Nem ez az első alkalom, hogy Editéknél vendégeskedünk, két alkalommal is volt már náluk farsangi mulatság. Erről szóló beszámolókat itt és itt olvashattok.
2019 június 29-én a kora délutáni órákban kezdtünk összegyűlni, majd néhány üveg frissítő citromos üdítő és pár falat sütemény elfogyasztása után nekivágtunk a Rókahegyi kőbánya felfedezésének. A kis túra során keskeny ösvényekkel és meredek szakaszokkal is találkozhattunk, megcsodálhattuk Budapestet madártávlatból, bekukkanthattunk a mészkőbarlang (a volt bánya) bejáratán. Akadt, aki a kitűzött táv dupláját is megtette ez idő alatt, köszönhetően  a legaktívabb, leggyorsabb, legfiatalabb résztvevőnek. 🙂
A kellemesen elfáradt társaság szeme előtt a házhoz visszafelé vezető úton már csak a lecsó lebegett (amire aztán még jó pár órán át áhítoztunk...). Visszaérve a kiindulópontra, ismét elfogyott pár doboz frissítő, néhány adag rágcsálnivaló és a kukták is megkezdték a hozzávalók felaprítását, hogy azok mihamarabb a bográcsba kerülhessenek. Amíg az étel főtt, mi baráti beszélgetések mellett élveztük a hely csodálatos nyugalmát és a simogató napsugarakat.
Alig vártuk, hogy végre belekóstolhassunk az ínycsiklandó fogásba, és amikor ez a pillanat elérkezett, nem is kellett csalódnunk, a legtöbben repetáztunk belőle.
Ezt követően került elő az extra házi tiramisu és a túrós-citromos süti, amely lezárásként megkoronázta a kulináris élményünket. A sütik elfogyasztását követően arra eszméltünk, hogy már este 8 óra felé jár, ezért elkezdtünk összepakolni és ezt a tartalmas napot a hátunk mögött hagyva haza indultunk. Ennek a közös, dojo-n kívüli programnak köszönhetően ismét sikerült többet megismerni egymásból, természetesen hozzátartozók ezúttal is szívesen látott résztvevők voltak.
Köszönjük még egyszer a vendéglátást Editnek és Endrének!