Gyermekünk testi, lelki és szellemi harmóniájának egysége

Az egészséges életmód része a rendszeres testmozgás, már a gyerekeknél is. A sport a lelki, szellemi fejlődés mellett sikerélményt, közösséget is nyújt számukra. A fiatal szervezet egészséges fejlődésének biztosítása mellett segít a környezeti stresszek könnyebb elviselésében, a kedvező szociális beilleszkedésben és egy egészséges önbizalom kialakulásában.

Az iskolai keretek között folytatott testmozgás azonban már nem elég az egészséges élet megalapozásához.  A ju jitsu tanulása 5-6 éves kortól javasolható. A legideálisabb, ha gyermekünkkel közösen ellátogatunk a kiválasztott edzőterembe, szemügyre vesszük annak felszereltségét és együtt megnézünk egy edzést. Csak akkor írassuk be a gyerekünket, ha valóban szeretne ide járni.

Ne feledjük, minden esetben az a legfontosabb, hogy a gyereknek kedve legyen az adott sportághoz. Ha maga választ, bízzunk benne, hogy jól döntött. A sport lehetővé teszi, hogy a gyermek felfedezze önmagát, a testét és a korlátait.

A nyári szünet végéhez közeledünk, praktikusan az őszi iskola kezdés környékén beszélhetünk az edzést irányító szakemberrel. A minőséget az edző szakmai rátermettségén, habitusán túl a csoport létszáma is befolyásolja, hiszen egy tizenöt főnél nagyobb csoportot nem lehet áttekinteni, szakszerűen irányítani. A gyerekek fejlődésének szempontjából ideális, ha a tréning vezetője minden növendékre elegendő figyelmet tud szentelni és a képzés során minden tanítványának önnön képességei javítását, fejlesztését tartja szem előtt.

Adjunk lehetőséget gyermekünknek, hogy megtanuljon békében élni a saját testével, elméjével és szellemével.

A Szui Ryú Dojo gyermekcsoportja 2017 szeptemberi kezdéssel várja a kis lurkókat, melynek keretében sensei Seres Károly 5. danos vezető instruktor ju jitsu oktatást tart 6-14 éves gyerekeknek.

Gyerekcsoportunk edzései kedden és csütörtökön 18:00-19:00-ig a VIII. kerületben

Jelentkezni sensei Seres Károly 5. danos vezető instruktornál a 06 30 922 4902-es mobilszámon, vagy a karoly.seres@sectorhungary.hu e-mail címen, illetve edzés időpontokban a helyszínen lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!